Politika kolačića, Politika privatnosti i Uvjeti korištenja

POLITIKA KOLAČIĆA

Što su kolačići i zašto ih koristimo?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje većina web stranica koje posjećuješ pohranjuje na tvoje računalo ili mobilni uređaj.

Kolačići pomažu osigurati ispravno funkcioniranje web stranice i omogućuju ti najbolji mogući doživljaj stranica, jer nam daju podatke o načinu korištenja stranice kao što su primjerice prosječno trajanje posjete ili koji dijelovi stranice su najposjećeniji. Helloo.hr koristi samo kolačiće koje smatra neophodnima i korisnima za tebe.

Koje vrste kolačića koristimo?

Helloo.hr koristi kolačiće iz prve ruke i kolačiće trećih strana iz niza razloga. Kolačići iz prve ruke su uglavnom potrebni kako bi web stranica funkcionirala ispravno te oni ne skupljaju nikakve osobne podatke.

Kolačiće trećih strana koristimo za razumijevanje kako web stranica radi, kako posjetitelji komuniciraju s našom stranicom, održavanje servisa sigurnima, pružanje oglasa koji su relevantni tebi i ostalim posjetiteljima, a sve u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva.

Osnovni kolačići ti omogućuju da se krećeš po web stranicama i koristiš njihove sadržaje. Ovi kolačići ne prikupljaju niti skladište nikakve osobne podatke.

Statistički kolačići prikupljaju informacije o tome kako koristiš web stranice. Ovi kolačići skladište informacije poput broja posjetitelja stranice, koje stranice unutar Helloo.hr su najposjećenije, a koje pate od kroničnog nedostatka posjetitelja. Ovi se kolačići koriste kako bi se poboljšalo funkcioniranje web stranice.

Marketinški kolačići prate te kroz različite web stranice kako bi omogućili da dobijaš oglase i poruke relevantne za tebe i tvoje interese.

Funkcionalni kolačići pamte tvoje odabire i prilagodbe tijekom posjeta (npr. koji si jezik izabrao) kako bi mogli unaprijediti tvoje iskustvo prilikom budućih posjeta stranici.

Mogu li upravljati kolačićima?

Naravno da možeš. Postavke kolačića možeš kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama tvoj web preglednik prihvaća kolačiće. Ukoliko ne voliš kolačiće možeš ih lako izbrisati i onemogućiti u postavkama privatnosti web preglednika.

Za više informacija o postavkama kolačića odaberi web preglednik koji koristiš:

Ako želiš onemogućiti kolačiće vezane uz korištenje servisa Google Analytics možeš posjetiti poveznicu Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Imaj na umu, blokiranjem kolačića i dalje možeš pregledavati Helloo.hr, no neke njezine mogućnosti možda ti neće biti dostupne.

Za više informacija o upravljanju i brisanju kolačića možeš posjetiti sljedeće poveznice:

Pristanak na korištenje kolačića

Ukoliko nakon svih pruženih informacija i poveznica ne promijenš postavke u web pregledniku, kojima se uskraćuje pristanak na korištenje kolačića, daljnjim korištenjem stranice Helloo.hr prihvaćaš korištenje i pohranu kolačića na tvoje računalo ili mobilni uređaj.

Izmjena Uvjeta korištenja, Politike privatnosti i Politike kolačića

Helloo.hr zadržava pravo, u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti, ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih
  • Uvjeta korištenja,
  • Politiku privatnosti ili
  • Politiku kolačića.
Ukoliko nastaviš s korištenjem web stranice nakon objave izmjena podrazumijevamo da prihvaćaš iste.

Kontakt

Sva pitanja, komentari i zahtjevi su dobrodošli te ih možeš uputiti kroz naš kontakt obrazac.